10 år del 3

Personlig

Selvom det er vanskelig og beskrive kjærligheten man har hatt til en person man kun har sett få ganger på 10 år, så vet jeg at den har vært der. Hver gang han har blitt singel, har han kontaktet meg. Å hver gang jeg har blitt singel har jeg kontaktet han. Og sånn har vi holdt på i 10 lange år.

Men så skjedde det. Han kontaktet meg nok en gang rett etter han ble singel, og vi har alltid hatt god kjemi. Så vi har egentlig vært utrolig åpne mot hverandre om alt. Så etter han kontaktet meg siste gangen etter at han ble singel, så holdt vi kontakten. Han fortalte meg at endelig skulle han flytte nedover mot Oslo, å at da hadde vi muligheten til og treffes. Det var som om 20 kilo lettet fra skuldrene mine. Jeg hadde virkelig ikke trodd dette skulle skje. Han skulle endelig, etter 10 år flytte nærmere meg.
Tankene begynte og svirre rundt i hode mitt, å jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.

¨Tenk om han ikke liker meg¨

¨Tenker om han leker med følelsene mine¨

¨Tenk om det bare er en one night stand¨

Alle disse tankene surret rundt i hode mitt, men vi bestemte oss allikevel for å møtes i Oslo på middag.


Og der var vi. Etter mange år skulle vi endelig møtes igjen. En fyr jeg ikke hadde sett på mange, skulle jeg endelig få møte han igjen. Var virkelig følelsene der enda, eller var det bare en flørt som hadde ligget der.

Jeg var sinnsykt nervøs og visste ikke helt hvordan utfallet skulle bli etter så mange år fra hverandre. Men vi møttes og alt gikk veldig bra. Vi koste oss og reiste hvert til vårt etter at vi hadde spist middag og tittet litt i hovedstaden. Hva skjedde videre?


❤❤❤❤

Jeg tenkte egentlig at jeg skulle dele denne personlige historien inn i 4 innlegg, men allikevel så klarer jeg ikke holde meg så veldig mye lenger. Ett ønske jeg har hatt i mange år har endelig blitt oppfylt. Vi er den dag i dag kjærester, og det er offentlig. Kan dere tenke dere det? 10 år med flørt og følelser har endelig blitt noe. Jeg er så uendelig glad, og jeg trives veldig godt med i situasjonen vi er i. Jeg kunne virkelig ikke bedt om noe mere.

Så med det kan dere nok legge 1+1, det er vi som er på tur sammen til København. Og det er han som gjør hverdagen min så utrolig bra. Han ønsker ikke og være en del av bloggen enda, men vi får se med tiden. Jeg må iallfall respektere ønsket han. Men at ting har blitt som de har blitt mellom oss er utrolig uvirkelig for meg. Men vi er lykkelige og koser oss veldig om dagen.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229