10 år

Personlig, Høydepunkter

For 10 år siden var jeg i en konfirmasjon i Tr.heim hos ei jeg var venninne med. Det var nøyaktig 10.Mai. Det var sol, varmt og jeg likte Tr.heim by. Jeg hadde allerede vært på besøk hos henne flere ganger, og vi var egentlig ganske gode venninner på den tiden. Så da måtte jeg selvfølgelig komme på den store dagen hennes også. Om jeg enda hadde visst at den store dagen hennes - skulle forandre mitt liv.

Jeg var 13-14 år den gangen og lite visste jeg om å være forelsket. Dagen gikk og vi koste oss. Men da vi skulle få servert maten så jeg noe jeg ikke trodde fantes på den tiden. Jeg så tidenes kjekkeste gutt. Jeg mener og huske at jeg ble forelsket på flekken. Han var høy og mørk, å så egentlig litt skummel ut. Altså en fyr jeg lett hadde kommet til og falt for. Typ bad boy. Jeg skjønte han var eldre enn meg, men allikevel så likte jeg synet av han. Jeg nærmere elsket synet av han.

Tiden gikk og jeg likte det jeg så igjennom hele dagen. Samme kvelden var vi en gjeng ute på en strand og bare koste oss. Jeg var med venninnen min og han var selvfølgelig en venn av henne. Jeg var ung og små sjenert, så jeg turte ikke snakke med han. Tiden nærmet seg og jeg visste at snart skulle jeg dra sør over igjen. Å muligens aldri få se dette kjekke vesenet igjen.


Tiden gikk og jeg måtte hjem å leve mitt liv igjen. Men allikevel surret denne gutten rundt omkring i hode mitt. Jeg fikk han liksom aldri helt ut. Men så plutselig en dag tikket det inn en melding på nettby. Det var han. Han hadde visst lagt like mye merke til meg, som jeg med han.

Dette er altså nå 10 år siden. 10 år siden jeg møtte en fyr. En fyr jeg aldri helt har glemt. Ganske så utrolig at ett møte på så få timer kan sette seg så godt. Men altså, hvor er han i dag?

(Fortsettelse følger)


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer