10 år - del 4

Hverdag


Planen var selvfølgelig at det ikke skulle bli noen flere «10 år» innlegg, men jeg følte liksom at jeg måtte slenge ut ett til.


For 10 år siden. 8. Mai - 2008. Da møtte jeg min nåværende kjæreste. Egentlig syntes jeg det er ganske uvirkelig at det ble akkurat oss. Vi har hatt flere samtaler om akkurat dette. Hvordan det kunne bli akkurat oss etter 10 langt år med konstant flørt?
- Merkelig, men utrolig deilig. Jeg er utrolig glad i denne gutten og jeg kjenner han så utrolig godt. Det er kanskje derfor det føles så utrolig riktig? Dette er virkelig en fyr jeg kan se en fremtid med.Så i går. 8. Mai. 2018 valgte vi nettopp og ta en liten feiring. Jeg reserverte ett bord til oss på Olivia’s på Aker brygge og spanderte på min kjære middag. Jeg skulle selvfølgelig gjerne ha planlagt en helaften, men når han skal opp tidlig på jobb i dag. Da må det bare blir en rolig kveld med middag og vin. 


Så det ble sånn og vi koste oss veldig. Jeg har det veldig hyggelig i hans selskap og vi koser oss alltid sammen. Det er så viktig å sette pris på de små punktene i hverdagen.
Så resten av kvelden i går ble en rolig og koselig kveld. Og det er sånn vi liker hverdagene våres. Så nå kan vi starte på 10 nye år sammen og se hva dem bringer. Takk og lov, for at vi skal bruke de neste 10 årene sammen. Love you baby 💙


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229