1 DESEMBER OG DÅRLIG

Hverdag


God Lørdag og velkommen skal du være 1 desember ☔

I går kveld var jeg så sliten og utmattet at jeg omtrent ikke klarte å bære min egen kropp. Jeg var helt gåen etter en lang arbeids uke, og jeg måtte selvfølgelig presse meg enda litt til da jeg kom hjem. Jeg snudde leiligheten på hode og vasket ordentlig rent før jeg pyntet litt til jul. Kanskje litt unødvendig akkurat i går, men veldig verdt det. Så nå er det jul i heimen. Jeg måtte bare fri til mamma om ett par til med jule gardiner da jeg manglet to og Europris kun hadde ett lite antall med røde jule gardiner jeg hadde lyst på. Så da er det godt å ha mamma i nærheten som aldri sier nei.

Jeg syntes det er veldig koselig å pynte til jul. Nisser og alt skal være rødt og rent. Da blir det liksom litt annet her hjemme. Men en ting som selvfølgelig mangler er litt hvitt på bakken ute. Ute er det varme grader og kun blått. Så man får ikke veldig jule stemning av det akkurat. Men sånn er det hvert år, så krysser fingrene for at det kommer noen få snø fnugg den 23 desember. Det er virkelig ett must.


I dag er det Lørdag, jeg har fri helg og planene i dag er ikke så fryktelig store. Jeg vil en tur på Ullersmo for fengselsutsalg, men er veldig usikker på om jeg får med meg kjæresten. Han er lite fan av butikk og alt som har med shopping å gjøre, så kanskje jeg får tusle bort alene. Utenom det skal jeg slappe av, komme meg litt tilbake til hektene og lade opp til neste uke. Siden ting ikke ble som planlagt denne helgen, så må man bare finne på andre ting. Er ikke så mye å gjøre med det.


Så med det ønsker jeg alle en flott og regnfull Lørdag videre. Jeg skal hoppe i sengen og vekke han syvsoveren som bor her. Også får vi ta resten av dagen som den kommer. Lørdag er Lørdag å det er virkelig lov å slappe av. Jeg mener iallfall det.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Norsk ordliste
Norsk ordliste,
Ukedager skrives ikke med stor forbokstav. ser flere feil, særskrivingfeil etc. skal ikke legge noe vekt på det, men at ukedager skrives med liten forbokstav er en enkel justering. Ikke ment som kritikk, bare ville informere om dette.
lindataylor
lindataylor,
Den er god. Skal si ifra til stavekontrollen min og autokorrekt 😊 nouw.com/lindataylor
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229