1 ÅR SIDEN

Hverdag

Når jeg tenker tilbake på hva jeg gjorde for ett år siden. Så har ikke ting forandret seg så veldig. Jeg føler jeg var den samme jenta og gjorde omtrent de samme tingene. Jeg så frem til jul, hadde noe problemer på hjemme fronten og skulle snart til Thailand. Akkurat de samme forventningene og følelsene jeg har i dag.
Men selv om jeg er den samme jenta som i fjord vinter, så har jeg allikevel klart mye på ett år. Jeg har fått samboer, kjøpt meg ny bil og fått midlertidlig fast jobb i Miljøarbeider tjenesten. Så jeg føler meg ganske så heldig og vellykket. Så det siste året har jeg vært langt, utfordrende og veldig bra. Nå som 2018 snart er ferdig, så kan jeg tenkte at dette året har vært bra. En av de bedre årene jeg har hatt på veldig lenge.

I går da pappa ringte meg for å snakke fortalte han meg at han var så stolt av meg og hva jeg har oppnådd. Å akkurat sånne ting blir jeg utrolig rørt av å høre. Så det satte jeg veldig pris på. Pappa er så god. Men selv om jeg til tider er veldig stolt av meg selv og hvordan ting har utviklet seg, så er det alltid hyggelig å høre andre si det. Iallfall sine egne foreldre.


Bildene har dere nok dett før, men de er ca ett år gamle. Tatt hjemme hos mamma. Meg og verdens fineste lille gutt 💙


Så nå er jeg veldig klar for 2019 og hva det har å tilby. Jeg har ikke lagt så mange planer og heller ikke gjort meg opp så mange forventninger enda, men allikevel så tror jeg det blir ett veldig bra år. 2018 var kanskje mitt år, men kan 2019 bli det også? Det vil tiden vise. Jeg møter det nye året med åpent sinn og håper på det beste.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229