Godnatt hörni ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det verkar vara "tabu" att man blir en ensamstående mamma redan innan barnet är fött? i mitt fall kommer jag leva som ensamstående mamma till min dotter, ansvaret för henne tar jag på mig helt själv. Men hon har en pappa som jag haft ett förhållande med i ca 3år till & från. Men för hennes bästa så kommer jag leva ensam med henne & det gör mig ingenting! känner mig som en supermamma! även om jag hoppas på att min dotter kommer växa upp med en relation till sin pappa för hennes egen skull!
Med det här vill jag bara säga att ni ensamstående mammor är GRYMMA!
Nu längtar jag tills min lilla bebis kommer så jag får börja mitt liv tillsammans med henne ♡

Likes

Comments

hallå alla! igår var en mysig dag! först knata jag mig ner till Waynes och myste med Emelie, sen köpte vi lite blommor och satte på farfars & hennes mormors gravar. Sen hem och käka & iväg och kika på majkase med mamma, pappa & farmor på lite olika ställen. När jag kom hem var jag helt slut och somnade direkt efter ett bad!

Likes

Comments

TJENA! idag har varit en riktig mys dag!! först var jag på work for you och sedan hem och smörjde in mig med brun utan sol, som dessutom var as grym!! passade på att bleka håret under tiden brun utan solen torkade. sen blev det käk och efterätt, nästan som en spa dag!!

Likes

Comments

Idag har jag lämnat in lite papper till försäkringskassan & kikat runt lite på stan med mamma ♡
Sen bestämde sig en person för att förstöra hela min dag, så humöret är inte på topp... suck..
nu ska jag kika på Maria Wern snart och tröstäta!!

sen säger jag och denna 👆 tjockis mage godnatt ♡

Likes

Comments

Detta har varit en fullspäckad dag så jag är helt slut! fick nästan ingen sömn alls inatt heller.. så hoppas på bättre sömn denna natt, även fast lillan lever rövare i magen just nu!
men godnatt på er!

Ska bli så skönt att krypa ner här nu! 🌚👆

Likes

Comments

Helluu! i morse klev jag upp, käkade frukost och knatade till arbetsförmedlingen, vidare till försäkringskassan och fixade adressändring till nya lägenheten 😍 sen vidare till barnmorskan & lyssnade på hjärtljuden ♡ så himla mysigt.. hjärtljuden låg på 152, & sf måttet var 24, jag har även gått upp 5 kilo, så allt var perfekt och jag låg på medelkurvan. skönt!
Nu har jag lagt mig i ett bad i väntan på att kila i väg på studiebesök tillsammans med work for you!
ha en fin dag hörni! ♡

Likes

Comments

Då var det kväller igen! & jag ligger och tänker på hur mycket man växer (psykiskt) som gravid! vilken power man får! från att bo hemma utan utbildning och inkomst.. till att ha ett kontrakt på lägenhet skrivet, pengar (så det räcker iaf) & ALLT jag behöver till kommande bebis. jag har fått otroligt mycket hjälp på vägen också måste jag tillägga!

Idag hämtade jag det sista som behövdes till bebis, en vagn. & jag är bara i vecka 26! lönar sig att börja i tid, blir såå dyrt om man börjar sent.

Med denna tacksamhet över livet så säger jag godnatt till er alla! ♡

I morgon ska jag dessutom bland alla andra möten som är bokade i morgon till barnmorskan och lyssna på hjärtljuden för första gången! så mysigt 😍

Likes

Comments

Fördelar:
känner mig mycket lyckligare och starkare psykiskt som gravid!
Jag är automatiskt nyttigare då jag föredrar frukt istället för sötsaker!
Mitt hår och mina naglar är mycket tjockare, finare & växer fortare!
Jag slutade röka!
Jag vet nu vilka som är mina äkta vänner ♡

Nackdelar:
illamåendet
● foglossning
● trötthet
växtvärk i livmodern
● högt blodtryck!

Likes

Comments