[vunna] fantastiska produkter

Inget sponsrat inlägg, vinst från DR K

Jag älskar att prova hudvårdsprodukter. och än mer om det är produkter som faktiskt ger resultat och att de är sunda för huden. Som ni vet är min hud ganska knäpp och jag kan inte ta vad som helst. Måste ha läkande, behandlande produkter.

För ett tag sedan vann jag via instagram produkter från DR K. Lyckans lycka. Jag började prova direkt, gjorde en paus från mina ordinarie produkter och introducerade dessa. jag är nöjd. Min hud jobbar med detta och det kan absolut blir bra.

Jag fick prova tre varianter, en ansiktstvätt, en dagkräm och ett serum. Alla tre med fräscha dofter och med skön kvalitet. Lättanvända och ger ett välmående. Dessa anpassade för mogen hud. Det är väl det min hud kallas. Mogen och välanvänd.

Repair and Protect Advanced Exfo Cleanser
En skonsamt rengörande produkt som är sulfatfri och har en koncentrerad kombination av tensider. Denna ekovänliga formula innehåller inte alkohol, dietanolamider, laurylsulfater, lauretsulfater, parabener eller formaldehyd. Tensid-ingredienserna i den här formulan har sitt ursprung i förnybara naturtillgångar. Denna rengörande exfoliant bidrar effektivt till att avlägsna makeup och orenheter. ADVANCED EXFO CLEANSER innehåller ingredienser som skonsamt löser upp hårt keratiniserade celler, vilket ger en effektiv exfoliering.

Repair and Hydrate Hydrating Complex
En rik emulsion som innehåller en specifik kvalitet av Hyaluronsyra (HA) vilket hjälper till att upprätthålla ett effektivt skydd i huden mot skadliga bakteriella föroreningar. Det förstärker även läkningsprocessen genom ett dubbelverkande reparerande och skyddande tillvägagångssätt. REPAIR AND HYDRATE HYDRATING COMPLEX är specifikt utvecklat med en unik kombination av aktiva ingredienser som samverkar för att bistå med en effektiv och innovativ återfuktning som leder till en välmående och mer motståndskraftig hud.

Repair and Prevent Premium Serum
Ett högkvalitativt, premium serum för en välmående hud med innovativa läkande ingredienser till hjälp för torr, stressad och skadad hud. Serumet ger ett optimalt skydd 24 timmar om dygnet. REPAIR AND PREVENT PREMIUM SERUM stärker hudbarriären, ger förbättrad återfuktning, reducerar inflammation, återställer balansen i hudens mikrobiom (fungerar som en prebiotika). Det återställer hudens homeostas och skapar ett ökat välmående i huden som därmed blir mindre känslig för aggressiv miljöpåverkan såsom föroreningar, kemikalier och skadligt solljus. Detta serum är speciellt utformat med en unik kombination av aktiva ingredienser som samverkar för att reducera tecken på för tidigt åldrande genom att stimulera den läkeprocess som leder till en välmående och mer motståndskraftig hud.

Är ni nyfikna? Kika -> HÄR så kan ni läsa om alla deras produkter!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer