Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[utemöbler] och mer längtan till sommaren

Sponsrat inlägg i samarbete med Kilamöbler.se

När vintern är ihärdig som nu så längtar man extra efter sommaren och att få sitta ute. Njuta av trädgård och pool. Jag är ingen vintermänniska utan sol och värme är jag. My type of life. Jag skulle kunna tänka mig lite utefix under våren faktiskt.

På Kilamöbler hittade jag massor av saker som gärna får bo hos mig. Bambumöbler bl a, det är ju mitt favorit material. Hela TineK´s sortiment, bord och stolar, prydnadsstege och solsäng. Det hade passat optimalt vid poolkanten. Must-have.

Fatboy, de har funnit på marknaden ett tag, de utvecklar ett större sortiment men fortfarande lyckas de med allt. De är bekväma och snygga på samma gång. Kolla bara solbädden nedan. Är inte detta kärlek om något. Den borde bo hos mig.

Annat jag gillar utomhus är dekorationer. Och vad passar bättre än bord. Speciellt i metall. Dessa är en dekoration i sig men även att dekorera på. De är användbara, praktiska och oerhört snygga. De alla dessa i olika färger. Jag är helt förälskad.

Att forma sin trädgård som ett extra rum, det fullkomligt älskar jag. Se dessa hängmöbler, en hängmatta, korgägg, you name it. Det ser så lyxigt ut, dekorativt och snyggt. Alla Kila Möblers detaljer håller hög kvalité och det syns tydligt. Här finns mycket jag skulle kunna köpa rakt upp och ner. Vår trädgård, vårt extra rum, det kan prydas med allt. Allt från denna sida.

Har du inte besökt Kila Möbler på nätet så måste du det. Här finns ett brett sortiment, över 14000 produkter och möjlighet för köp av både företag och privatperson. De är valt ut det bästa och det finns något för alla. En sida att rekommendera!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Så fina bord <3
nouw.com/byalma
lindasofieolsson
lindasofieolsson,