Header

SENASTE INLÄGGEN

[kvalitet] ungdomar och vänner

" Vilken fredag vi fick. På alla vis. En fredag av kvalitet och lycka. Våra fjortonåringar hade länge bestämt att de skulle bjuda sina föräl…"

[power] egen stolthet

" Jag tillhör ett magiskt nätverk av kvinnor - Ladies Circle Sverige - och temat för året är "We Empower". Jag vill i egenskap av att stärka…"

[nya] favoriter

" Ni vet när man får ett tips om en favorit. Ett plagg man kan leva och dö i. Älskar den känslan. En väninna tipsade mig och nu har jag infö…"

Välmående, Mode, Hudvård

Igår var det dax. Har funderat länge fram och tillbaka. Efter att ha vunnit tävlingen hos Brow art by Rachel var jag såklart överens med mig själv. Jag ska göra det. Igår kväll var jag där. Nästan två timmar och betydligt snyggare bryn fick jag. Hon är grymt duktig, mycket trevlig och den risiga engelskan fick övan då hon är amerikanska. Hon är enormt nogrann, försiktig och väl medveten om man hon gör. Det får jag säga. rekommenderar detta av hela mitt hjärta till alla.

Överst ser ni hur mina bryn såg ut innan. Smala, glesa, oformliga. Varje dag målar jag dem. Och det slipper jag nu. Mörk färg som mitt hår och i en naturlig form. Med dessa 3D tatuerade ögonbryn känns det optimalt. Om fyra veckor ska jag tillbaka för kontroll och ev korrigering. Sedan håller dessa i ett år. Hur underbart är inte detta. Gör det - säger jag bara!

what is microblading?
A form of semi-permanent makeup that re-creates the look of natural eyebrows, microblading is perfect for overplucked or thinning brows, or for those who are looking to define, darken or reshape the existing brows.

Brow Art by Rachel hittar ni - HÄR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nouw Magazine