[hårförlängningar] ger en extra touché

Håret är ju avgörande tycker jag. Har man en "bad-hair-day" kan hela dagen bli förstörd. Frisyren är liksom a och o. Oavsett om man har kort eller långt hår. Det gör en hel outfit på nått vis. Mitt hår idag, vet många, har jag jobbat på ljusare. Avfärgade mitt mörka och jag har min egen ljusbruna kulör idag. Den är jag nöjd med. Ett kortare hår är lite på utväxt

För något år sedan provade jag färgade extensions . Jag var nöjd med det. Det blev som slingor och gav mig ett tjockare hår automatiskt. Jag vet att många gör det och idag finns det bra och enkla resurser som man dessutom kan sätta i själv.

Jag har spanat in Poze Hair och deras sortiment. Här finns en variation av löshår , båda äkta och syntetiskt och alla de tillbehör man behöver. Kammar och snoddar, klämmor och rengöring. Komlett sida med det man behöver. Kika in ->Här.

Äkta löshår; Poze hair har utvecklat sitt sortiment så man enkelt ska kunna skapa stilar och förändringar med magiskt resultat. Med Poze äkta löshår bestämmer du själv vad du söker, låt fantasin och kreativiteten flöda och skapa vackra lockar, volym eller färgeffekter. Äkta löshår gör att man kan forma håret precis som det naturliga man redan har. Poze håller en hög standard på sitt löshår, ser såklart till att det är friskt. I dagens mode är det alltid äkta löshår som används.

Syntetiskt löshår; då är det fasta svansar eller flätor. Man får matcha sin egen kulör och bygga utifrån det. Poze har peruker o snygg design, som på röda mattan, i flera bra färger och i bästa kvalitet. Ett bra tillbehör till det äkta löshåret. Däremot är det syntetiska lite mer känsligt mot värme och stylingproukter. Kvaliten kan försämtas vid användning av det.

Poze Hair erbjuder snabba leveranser, fraktfritt. Deras sortiment håller dessutom fördelaktiga priser på marknaden. Och det bästa av allt, de har egna salonger du kan boka din tid i för att få hjälp med i sättning. Jag ska göra detta igen. Är så sugen. Det ger minst sagt håret en extra touché. Ett lyft att älska! #hår #extensions #pozehair

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer