Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[dagens utflykt] till Hörte

Lite varierande väder och en perfekt dag för en utflykt. Lilla barnet jobbade men vi andra körde mot Hörte och Hörte Brygga. Ett klassiskt ställe i underbar miljö. Vackert trots vädret. Vi satt under tak och åt deras kvalitativa korg med god mat.

Närproducerat och i högsta kvalitet. Jag valde fisk och de andra kött. Inte den billigaste lunchen men värt ett besök. Ett utflyktsmål som kan locka vem som helst. Efter tog jag en tur och tog lite bilder i deras miljö Vatten och stränder, en brygga och stenar. Hade det varit strålande sol hade man lätt suttit här ute och ätit. Mitt på gräset och spanat på omgivningen.

På vägen hem körde vi förbi lite höjdpunkter. De som man besöker när turen går på detta hållet. Inget shoppat men kul att bara kika lite och få lite inspiration. Speciellt på Ting Ute & Inne. En favorit. En bra måndag blev det och solen visade sig.

#hörtebrygga #tinguteochinne #agdas #skåne #utflykter #semester #kvalitetstid

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Låter som en mysig dag! Ta hand om dig!! Kram, Kramis <3
nouw.com/byalma