MEN FÖRST KAFFE

Idag är dagen då jag ska effiktivera mitt skrivande på examensarbete. Hade som plan att starta hemifrån klockan 7, vilket ändrades till 7.30 efter en dålig natt. Molly vaknade klockan 3(!!!!) och ville stiga upp. Efter att ha försökt natta henne i vår säng i två timmar gav jag upp och förde henne till sitt rum, tog med min dyna och mitt täcke och lade mig på golvet och där har jag tydligen somnat för vaknade på golvet i hennes rum av mitt alarm klockan 6. Förflyttade mig till sovrummet och bara måste snooza i 40 minuter. 9 tiden var jag i varje fall framme i Åbo och nu har jag kommit igång litegrann. Skrivit klart innehållet och strukturerat upp lite, så nu tänker jag mig att jag ska börja beta av rubrikerna en efter en. NU kör vi!

Och så har jag ju fått träffa Corre idag efter en lång paus så det är kul! Och efter dagen tänkte jag ta ett varv på stan innan jag sätter mig i bilen och kör hem igen. Ska köpa hårfärg har jag tänkt, och så planerar jag att köpa sushi och ta med hem. Nya jeans skulle jag också behöva, men får se hur effektiv jag är idag helt enkelt! Mats hämtar Molly från farmor så jag har ingen panik hem, men vill ändå inte lämna mig så sen.

En gammal bild på min buse som Sandra fotade då vi lekte hemma hos oss i våras någon gång! Ohh nu är hon redan stor flicka som förstår allt man säger och springer omkring dagarna i ända.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229