Uteritt och bio

Nu har jag ganska precis kommit hem och landat i soffan med datorn i högsta hugg. Jag och Mattias har varit på bio nu under kvällen och som jag nämnde tidigare såg vi Ted - för kärlekens skull. Filmen var väl helt okej men inte riktigt min typ av film. Mattias tyckte iallafall att den var bra så det var ju huvudsaken eftersom jag inte hade så stora förhoppningar från början!

Efter lunch åkte jag till stallet och på vägen dit köpte jag foder på Hööks, skönt att ha det bortgjort med tanke på att jag jobbar sena rullen till veckan och förmodligen inte kommer hinna göra det efter jobbet. Jag köpte även en så kallad longeringshjälp som ska bli intressant att testa nästa gång jag longerar. Den ska hjälpa hästen att på ett mjukt sätt arbeta med bakbenen och höja ryggen.

För Dumle stod uteritt på schemat idag. Trots en hel del läskiga saker (som skidåkare och andra hästar, haha) så tyckte han att det var kul att komma ut i skogen och det blev en hel del galopp. Så härligt att galoppera i snön!! När jag travade av hade han lugnat ner sig lite grann och fokuserade inte längre på allt runt omkring, skönt! På vägen hem var han lugn som en filbunke och jag kunde skritta på långa tyglar. Nöjd häst och nöjd ryttare!

Gillar