Tröttare än tröttast

Igår blev det ingen uppdatering här, jag hade nämligen fullt upp precis hela dagen. Min morgon startade redan vid 06 och en halvtimme senare var jag på väg till stallet. Chippen hade en vilodag igår och gick endast i skrittmaskinen, så när jag hade släppt ut hästarna och fixat boxen åkte jag till gymmet och körde ett pass där innan jag började jobba. Jag började med konditionsträning på bandet som uppvärmning och avslutade med att träna ben. Jag skulle egentligen vilja ha tid att träna 3-4 gånger i veckan istället för bara 1-2 gånger som jag gör nu, dygnet behöver verkligen fler timmar.

Idag har det däremot varit en lite lugnare dag. Jag var i stallet imorse innan jobbet för att göra klart allt sant rida. Jag trimmade Chippen i ridhuset och det var inte ett av våra bästa pass. Han var lite tom i handen, ofokuserad och inte riktigt med på noterna. Men ett lösgörande ridpass blev det, iallafall så gott som det gick. Det var nämligen ganska mycket rörelse i ridhuset trots att klockan bara var strax efter 07. Så jag kunde inte riktigt rida dom övningarna jag hade tänkt. Längtar till i sommar när man kan rida ute och slipper trängas! 

Nu är jag tröttare än tröttast efter en lång dag och imorgon ska jag ta en välbehövlig sovmorgon, det ska bli såå skönt! 

Gillar

Kommentarer