Tröttare än tröttast

Idag har det varit en väldigt lång dag och om jag ska vara ärlig förstår jag verkligen inte hur jag ens klarade mig igenom den. Jag sov nämligen väldigt dåligt i natt och somnade inte för än efter 03, när klockan ringde vid 06.30 var jag inte överdrivet pigg om man säger så. Från början var jag lite inne på att stanna hemma från jobbet idag och sova ut men efter lite om och men kämpade jag mig dit iallafall. Anledningen till varför jag inte kunde somna igår var troligtvis för att jag drack en Celsius till middagen. Det hände nämligen samma sak för drygt en månad sedan. Förstår dock inte hur det ens är möjligt att effekten efter den håller i sig så pass länge?? En sak är iallafall säker: det kommer dröja ett bra tag tills jag dricker en energidryck nästa gång, haha.

Det gick iallafall helt okej att jobba idag och skönt nog märkte jag inte av tröttheten allt för mycket. Antagligen för att jag var så fokuserad på vad jag skulle göra. Direkt när jag slutade och var på väg till stallet kändes det dock som jag gick in i en vägg. Jag blev så fruktansvärt trött. Peppe fick gå i skrittmaskinen och röra på sig efter hoppträningen igår medan jag fixade allt som skulle göras. Det kommer ett inlägg om träningen senare!

Nu ska jag kolla på Parneviks som jag missade igår och sedan ska jag gå och lägga mig, jag har ju som sagt lite sömn att ta igen!

Gillar