Torsdag

Klockan börjar bli ganska mycket och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Men först tänkte jag kika in här lite snabbt! Som vanligt har det varit full fart hela dagen idag. Jag var i stallet vid 06 för att släppa ut Chippen + mocka boxen innan jobbet. Jag började klockan 07 idag och skulle egentligen slutat 16:30, men jag gick hem en timme tidigare. Jag har nämligen fått lite ont i halsen och eftersom jag precis varit utomlands kändes det dumt att vara på jobbet ifall det skulle vara något. Nu när karensdagen dessutom är borta så förlorar man ju inte heller så mycket pengar. Så jag blir hemma imorgon och hoppas på att det känns bättre nästa vecka!

Efter jobbet skottade vi fram och drog lös hästsläpet ifall det blir tävling i helgen. Här i Västerbotten är tävlingarna inställda på grund av corona men i Sundsvall verkar det som att den ska köras ändå. Men vi får helt enkelt bestämma imorgon om vi ska åka eller inte. Det beror lite på om
mitt halsont blir värre eller inte.

Jag red även Chippen i ridhuset en stund och han fick jobba en hel del i galopp idag. Det var ganska många i ridhuset så det var lite rörigt men han skötte sig bra. Jag tänkte rida honom imorgon bitti eftersom jag har utsläppet av hästarna och sedan om det blir tävling åker jag tillbaka till stallet på eftermiddagen/kvällen för att smörja och packa.

Foto: Jenny Nyström Welam

Gillar

Kommentarer