Tisdag och sol

Solen skiner och sommarvärmen verkar äntligen vara på väg. Nedräkningen till semestern har börjat och trots att jag bara kommer ha två veckor ledigt i sommar känns det riktigt skönt med lite ledighet iallafall. Det behövs verkligen efter en vinter och vår fullspäckad av jobb!

Idag har jag jobbat som vanligt och förutom att jag har känt mig lite matt i kroppen har dagen flytit på bra. Lite deprimerande känns det dock att jobba inomhus med underställ i en kyl när det är strålande sol ute, men what to do. Mamma tog hand om Peppe idag och jag åkte direkt hem efter jobbet. Jag var dock alldeles för trött efter jobbet så någon springtur blev det aldrig, nya tag imorgon! Det är för övrigt nästan klart att Peppe åker iväg på träningsläger i sommar, men mer om det senare!

Imorgon ska jag till stallet på morgonen innan jobbet för att rida och göra klart allt. Klockan står ställd på 06.15 (gäsp) så jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig nu så jag inte är alldeles för trött när klockan ringer. Vilket jag förmodligen ändå kommer att vara, haha..

Gillar