Tisdag 20 juni

Precis som igår började dagen klockan 06 imorse. Även fast jag var tröttare än tröttast så var det bara att dra sig upp ur sängen, göra mig i ordning och åka till stallet för att släppa ut Peppe. Nu är det bara två dagar till den här veckan som jag behöver kliva upp tidigt sedan till helgen får jag sovmorgon till 7/halv 8. Skönt!

Efter jobbet åkte jag till stallet igen men då för att rida. Det gick väl varken bra och dåligt egentligen. Han var snäll och skötte sig bra men jag vågade inte göra mer än att skritta. Mitt självförtroende är verkligen inte på topp just nu och för tillfället tycker jag inte alls att det är särskilt roligt att åka till stallet. Eller att pyssla om och borsta har jag inga problem med utan gör det mer än gärna, det är mest ridningen som jag gruvar mig för. Blir så less på mig själv för att jag inte vågar rida honom och allt blir bara som en ond cirkel. Frågan är var allt gick såhär snett? Önskar att man kunde backa tillbaka tiden.

Men troligtvis åker Peppe iväg på tillridning nästa vecka, vilket känns väldigt bra och jag hoppas verkligen på att det blir någon ordning på honom. Sedan får vi se vad framtiden har att utvisa!

Gillar