Tävling imorgon

Idag har det varit full rulle hela dagen. Jag började dagen med sovmorgon (riktigt skönt med tanke på att jag har klivit upp innan 06 hela veckan) och sedan vid lunchtid åkte jag till gymmet för att köra ett lättare armpass. Får se om jag orkar träna imorgon också! Efter att jag hade tränat åkte jag till Hööks för att köpa foder och sedan till direkt vidare till stallet. Mamma var snäll och släppte ut Chippen imorse och mockade även boxen då så jag behövde bara rida och förbereda alla saker inför imorgon. Eller bara och bara, det tog nästan tre timmar haha.

Jag trimmade Chippen ute på stora hoppbanan idag. Jag hade egentligen tänkt att trimma över lite cavalettihinder men det är fölvisning eller liknande imorgon och då var alla hinder bortplockade och jag orkade inte bära fram. Jag började med att jobba honom ganska mycket i skritt där jag fokuserade mycket på volter, halter samt flytta för skänkeln. Fortsatte på samma sätt i trav och i galoppen jobbade jag en del med tempoväxlingar samt galoppombyten. Han kändes riktigt fin idag och var mjuk och avslappnad när jag travade av!

Efter ridpasset fick han ett bad och sedan satte jag igång med att smörja och packa alla saker. Vilket tog lite längre tid än planerat. När jag var klar i stallet åkte jag till stugan där det var kräftskiva, men eftersom jag inte äter kräftor blev det endast lite paj för min del. Nu är jag äntligen hemma igen och det börjar bli dags att sova. Imorgon är det tävling och då gäller det att vara pigg. Jag har inte tävlat sedan början av mars, så det är nästan så att jag är lite nervös haha.

  • Postad i: Vardag

Gillar