Tävling idag!

Godmorgon! Just nu sitter jag och äter frukost och ska snart åka till stallet. I helgen är det ponny/häst-tävlingar på anläggningen och det är min gamla klubb som anordnar tävlingarna som 40-års jubileum. Det svåra med att det är både ponny och hästklasser är att det blir så himla svårt att beräkna hur lång tid det ska ta, men jag antar att min klass börjar någon gång efter lunch tidigast. Så jag har gott om tid att smörja all utrustning och ev knoppa. Det är iallafall väldigt skönt med tävling på anläggningen eftersom Chippen då kan gå ut i hagen både före och efter våran klass och man slipper lasta , åka iväg osv!

Uppdateringen har inte varit den bästa nu på slutet, men jag har semester och har inte riktigt orkat sätta mig vid datorn och skriva något. På instagram är jag dock lite flitigare att uppdatera så om ni vill se mer kan ni följa mig där, @lindasoderholms.

Chippen har iallafall ridits som vanligt i vecka. I tisdags blev det trim på ridbanan och sedan onsdag-torsdag har vi ridit ut då alla ridbanor var bokade. I onsdags skrittade och travade vi på lite hårdare underlag på slätten och igår blev det en sväng i skogen i alla gångarter. Det känns iallafall bra inför helgens starter!

Gillar