Storm

Alltså, vilket konstigt väder det har varit här uppe i Umeå idag. Imorse när jag var i stallet var det mulet och regnade, efter lunch var det sol och blå himmel och nu är det världens storm ute!? Helt sjukt.

Chippen fick en lugnare dag idag efter hoppträningen igår. Jag longerade honom ca 15-20 minuter i ridhuset så att han skulle få röra sig och jogga bort ev träningsvärk. Det var första gången jag longerade honom så det var lite spännande att se hur han skulle uppföra sig. Men det var absolut inga som helst problem utan han skötte sig hur bra som helst. Han är förmodligen longerad en hel del tidigare då han var lydig och lyssnade väldigt bra på rösten. Så nu framöver har jag tänkt longera honom iallafall 1 gång varannan vecka så att han ska få jobba utan ryttare lite då och då. Bra med varierad träning dessutom!

Nu har jag precis ätit middag och ska snart sätta mig i soffan och kolla på Svenska Hollywoodfruar som jag missade igår. Sedan ska jag även skriva ihop ett inlägg om träningen igår innan jag går och lägger mig!

  • Postad i: Vardag

Gillar