Söndag

Usch vilket grått och tråkigt väder det är ute idag. Klockan börjar bli ganska mycket och jag ska snart åka till stallet. Planen där är att först fixa boxen, rida Chippen och sedan ta in hästarna i min hag-grupp. Om jag hinner ska jag även smörja lite av utrustningen, jag har varit alldeles för dålig med det nu på slutet. Planen med Chippen idag är rida ett lösgörande ridpass, om det inte börjar regna håller jag fast vid min plan att trimma ute på ridbanan annars blir det ridhuset!

Igår red jag ut i skogen och Chippen fick galoppera en hel del. Väldigt bra konditionsträning! Till en början var han ett riktigt nervvrak och rädd för precis allt, haha. Men som tur var lugnade han ner sig ganska snabbt. Jag värmde upp i trav och galopp längs en väg i skogen och sedan avslutade jag med att galoppera två vändor i backen innan jag red hem igen. Han blev faktiskt inte särskilt svettig men jag tror ändå att han fick lite mjölksyra. Eftersom jag aldrig har galopperat i backen med honom tidigare blev det bara en lugn start med två vändor igår. Nästa gång kanske det blir en till. Han var iallafall väldigt pigg och glad igår och tyckte nog att det var lika roligt att galoppera i skogen som jag tyckte!

En bild från igår. Är såå nöjd med kameran på nya telefonen, Chippen var dock inte lika imponerad över att vara med på bild.

Gillar