Snöstorm

Fy vilket väder det har varit idag. Det har blåst storm exakt hela dagen och varit allmänt kallt. Det har nog inte varit mer än någon enstaka minusgrad men det har känts betydligt mycket kallare. Sedan att det var hagel blandat med regn gjorde inte saken bättre. Nu vill jag ha sommar tack :-)

Jag jobbar tidiga skiftet på jobbet i veckan och till skillnad från förra veckan är jag i stallet på kvällarna. Egentligen tycker jag nästan bättre om att jobba det sena skiftet och göra bort stallet innan jobbet. Det är betydligt mindre folk där på morgonen och ridhuset är i princip aldrig bokat vilket är väldigt skönt! Idag slutade jag jobbet klockan 17 och skyndade mig då till stallet. Stackars Dumle hade varit ute i stormen hela dagen och var mer än sugen på att komma in.

Det blev ett kortare ridpass i ridhuset för Dumle idag så att han skulle få röra lite på sig efter banträningen igår. Jag jobbade honom lite i alla gångarter och han kändes fin. Han skötte sig bra trots lite kaos i ridhuset. Passet blev nog inte längre än 20-30 minuter men det kändes ganska lagomt idag!

  • Postad i: Vardag

Gillar