Semester och tävling!

Första semesterveckan är snart över och nu det är bara tre veckor kvar. Varför går semestern alltid så himla fort? Trots det har jag ändå hunnit med ganska mycket. Förra fredagen fyllde jag år och det var även min första semesterdag. Det var jättefint väder fredag-måndag så förutom födelsedagsfirande på söndagen hann vi även med att åka ut två gånger med båten och bada en hel del i havet. Det var runt 20 grader i havet och det är inte ofta det händer här uppe.

I tisdags åkte vi på minisemester till Lycksele och sov över där två nätter. Vi var bland annat på Lycksele djurpark, spelade minigolf och åt god mat på restaurang. Så direkt när vi kom hem i torsdags åkte jag till stallet och red ett lättare pass på ridbanan med Chippen. Mest bara för att stämma av inför tävlingen igår.

Tävlingen igår gick faktiskt jättebra. Jag hade igen jättebra känsla i första klasssen (1 meter) då Chippen var ganska stark och jag hade svårt att komma ner i sadeln. Men trots det så red vi en felfri runda och blev placerade. Rosetten var jättestor och fin, så det var roligt! Tyvärr var det en ponnyklass mellan 1 meter och 1.10 så det blev en ganska lång väntan mellan klasserna. Men som tur var kunde vi låna Agnes hage som låg i skuggan så Chippen slapp stå flera timmar i transporten i 26 graders värme. Tror att 1.10 började runt 21 och jag red vid 21:30 så det blev en ganska lång kväll på hippo. Chippen kändes iallafall jättefin inne på banan och bjöd på en till felfri runda. Jag låg på placering fram till att sista ryttaren red och hamnade först utanför, så det var lite synd. Särskilt med tanke på att det var så fina rosetter, haha.

Idag har Chippen haft en vilodag och imorgon hoppar vi en till 1.10. Håller tummarna att vi slipper regnet!

  • Postad i: Vardag

Gillar