Redan onsdag?

Den här veckan bara flyger förbi och imorgon är det torsdag?? Jag trodde verkligen att den här veckan skulle gå långsamt eftersom jag var så himla trött i måndags efter helgen men hittills har den bara swishat förbi. Inget jag klagar över dock eftersom jag verkligen längtar till helgen och sovmorgon!

Idag har det varit en ganska lugn dag. Jag slutade lite tidigare från jobbet idag och var i stallet strax före 15:30. Så förutom att rida hann jag även mocka hagen och smörja utrustningen som var använd i veckan, och ändå vara hemma i ganska bra tid. För Chippens del blev det en skrittur i skogen idag. Han var dock riktigt jobbig och testade mitt tålamod en hel del. Precis allt var läskigt och han höll i princip på att ramla omkull av fåglar som kraxade. Dessutom var han lite oberäknelig och studsade/hoppade några gånger utan anledning. Så någon lugn och mysig tur blev det inte riktigt. Det var exakt så här han betedde sig hela förra vintern så jag gruvar mig lite över att han ska hålla på så här nu fram till nästa sommar. Jag hoppas dock bara att detta var en engångsgrej.

Nu väntar ett avsnitt av The Politician på Netflix och sedan ska jag faktiskt gå och lägga mig. Klockan ringer tidigt som vanligt imorgon bitti!

Gillar