Onsdag och mycket att göra

Uppdateringen har verkligen inte varit på topp den senaste tiden. Dygnet har alldeles för få timmar och det känns som att jag inte hinner med så mycket annat än jobb och stallet. Jag har dessutom väldigt dåliga arbetstider just nu som gör att det blir ännu mindre tid över..

Fredag-måndag var jag och Mattias i Frankrike, närmare bestämt i Nice
. Det var väldigt skönt att komma bort några dagar och vädret var betydligt mycket bättre än hemma. 15 grader och sol alla dagar förutom dagen vi åkte hem. Vi spenderade lördagen i Monaco där vi gick runt hela dagen, sammanlagt blev det nästan 30 000 steg. Men väldigt roligt att se staden/landet! Vi gick bland annat upp till slottet samt kollade på oceanografiska museet. På söndagen gick vi runt i Nice och gick bland annat till slottskullen där man har utsikt över i princip hela staden. Det var galet högt upp och det var näsan så att jag fick lite svindel 🤪

Idag har det varit full fart som vanligt. Jag var i stallet strax efter 06 för att göra klart allt i stallet innan jag jobbade mellan 9-18. Eftersom jag började ganska tidigt fick det bli longering för Chippen idag. Han var väldigt avslappnad och gick i en lägre form större delen av tiden. Nyttigt att jobba lite utan ryttare också! Sedan har jag faktiskt även hunnit med att köpa foder idag.

Imorgon blir det lite ändrade planer. Egentligen skulle jag jobba mellan 10:30-20:10 men på grund av att det är lite kaos på jobbet just nu ska jag börja klockan 07 istället (och förhoppningsvis sluta 16:30). Så istället för att rida Chippen på morgonen blir det att rida efter jobbet. Lite synd med tanke på att jag hade tänkt ta fram ett sockerbitshinder och rulla över några gånger för att "känna lite på formen" inför helgens tävling. På kvällen är det tyvärr inte möjligt då det är hinderfritt i ridhuset. Förutom att rida efter jobbet måste vi även skotta fram släpet samt köra en sväng med det. Släpet har inte blivit använt på hela vintern så det har nog frusit fast ordentligt..

Gillar