Nyttig träning!

Nu har jag ganska precis kommit hem från kvällens hoppträning för Camilla Wännström och ska alldeles strax sova. Klockan börjar bli ganska mycket och jag ska upp tidigt imorgon.. Ser inte fram emot det och jag lär förmodligen vara helt död när klockan ringer imorgon.

Träningen gick riktigt bra och Peppe var faktiskt väldigt fin. Det var mycket fokus på lydnad och gymnastik idag vilket var nyttigt för både Peppe och mig egentligen. Vi började med att hoppa över två sockerbitshinder längs långsidan där vi skulle rida på olika antal galoppsprång. Han var väldigt lydig och kunde gå på både 7 och 5 galoppsprång utan större problem. Sedan gick vi över till att hoppa en ganska lång serie vilket inte heller var några problem alls. Peppe hoppade väldigt fint och spänstigt och gjorde det mesta jobbet själv. Han blev dock lite väl taggad och fortsatte att hoppa även efter serien några gånger så jag hängde lite löst där ett tag, haha. Tur jag har ganska bra balans om jag får säga det själv!

Jag red på ett vanligt två-delat bett idag och det var mycket bättre än pelhamet som jag har ridit på tidigare. Han vågade ta för sig lite mer och blev inte alls lika överlydig. Dock så är han fortfarande lite irriterad och slår med huvudet, särskilt när jag ska ta tillbaka honom efter hinder.

Här är ett klipp från sista gången på serien, får se om jag orkar klippa ihop resten imorgon!

Gillar