Mycket att göra

Den här veckan har jag verkligen haft fullt upp och som det ser ut just nu blir även idag och imorgon fullspäckade. Chippen har vilat/gått i skrittmaskinen hela veckan då jag har haft mycket att förbereda inför hans flytt imorgon och även på grund av sparken han fick i torsdags. Skönt nog har iallafall den mesta svullnaden försvunnit så det är i princip bara såren som ska läka. Till helgen är planen att börja rida igen då vi eventuellt ska hoppa en klass i Vindeln nästa helg!

Idag slutar jag jobbet klockan 16 och då ska jag direkt till stallet för att ta in Chippen från hagen, borsta, rengöra såren osv. Jag var där imorse innan jobbet för att släppa ut och mocka så det är inte så mycket annat kvar att göra i stallet. Eftersom det har regnat varje (?) dag den här veckan så är underlaget i skrittmaskinen inte särskilt bra, så Chippen får en vilodag idag. Sedan ikväll vid 18 ska vi åka och hämta hö, innan det skulle jag även behöva äta något. Men troligtvis blir det bara en korv eller något liknande från en bensinmack eftersom det går ganska snabbt. Bättre än inget iallafall!

Imorgon är det sista dagen innan semestern (äntligen) och jag jobbar mellan 7-16. Efter jobbet åker jag som vanligt direkt till stallet. Där ska alla saker som Chippen ska ha med sig packas och sedan när allt är klart börjar vi rulla mot stallet där han ska stå i ca 1 månad. Han kommer få gå i en gräshage på dagarna och stå inne på natten, så det blir jättebra!

Gillar

Kommentarer