Massage och uteritt

Idag började dagen men en ordentlig sovmorgon, väldigt skönt och välbehövligt då jag mest har gått runt och känt mig som en zombie hela veckan. Jag vaknade vid nio-tiden men låg sedan och drog mig ett bra tag innan det var dags att kliva upp och åka in till stan för min bokade massagetid. Jag fick ett presentkort på aromamassage när jag fyllde år så jag passade på att använda det nu, även fast jag kanske skulle ha behövt en mer djupgående massage. Men det var skönt och avkopplande!

Direkt efter massagen åkte jag till stallet för att hinna rida innan det blev mörkt. Mamma hade varit snäll och mockat boxen imorse så där sparade jag massa tid som jag istället kunde lägga på att mocka hagen efter att jag hade ridit. Eftersom jag endast rider i ridhuset på vardagar på grund av att det är så mörkt ute på kvällarna så vill jag rida ut minst en dag under helgen. Då blir det iallafall lite mer varierad träning på varierat underlag. Längtar till i sommar när det går att rida ut i skogen även på kvällarna! 

Det har varit ganska kallt idag, drygt -10 grader. Det är dock ett kallhål där stallet ligger och oftast är det några grader kallare där än vad det är här hemma. Men jag tog på mig ordentligt med kläder idag så jag frös endast om fötterna. Vilket kanske inte var särskilt konstigt med tanke på att jag har ofodrade ridskor, haha. Det blev tre varv på den lilla slingan som går att rida nu under vintern, ett i trav och sedan två i galopp. En ganska lagom tur för Dumle idag då jag endast hade som tanke att motionera honom. Imorgon är det banträning som gäller, det ska bli spännande att se hur han uppför sig! 

Gillar