Måndag

Då var det måndag igen och jag hoppas verkligen att den här veckan kommer gå fort. På torsdag sätter jag och Mattias oss nämligen på planet mot Spanien. Det ska bli såå härligt med sol och värme med tanke på att Sverige inte har bjudit på någon värst bra sommar i år. Längtar!

Idag har det varit en helt vanlig måndag egentligen, jag jobbade mellan 07.30-17 och förutom att jag har känt mig väldigt seg och matt har dagen flutit på hyfsat bra ändå. Efter jobbet åkte jag till stallet och eftersom vi hade väldigt mycket att göra ikväll i och med flytten så fick Dumle tyvärr en vilodag. Det har blivit lite väl mycket vila nu på slutet men det blir bättre sedan när vi har flyttat klart. Han fick iallafall gå en stund i skrittmaskinen medan jag mockade boxen och fixade allt som skulle göras!

Imorgon var tanken att vi skulle hoppträna, men då vi bara står som reserv och ingen verkar sälja sin plats blir det nog tyvärr ingen hoppträning. Vi får se hur det blir imorgon helt enkelt. Men om det inte blir träning så får han gå ett hårdare dressyrpass istället!

Gillar