Lugn tisdag

Precis som igår har det varit en ganska lugn dag idag. Jag var på plats i stallet strax efter 7 imorse, lite senare än tänkt då jag var ganska trött imorse (som alltid) men det gick bra ändå och jag hann klart allt innan jobbet. För Dumles del blev det ett pass i stora ridhuset. Jag hade egentligen planerat ett ridpass i alla gångarter men han var så himla stel och tjorvig i munnen så jag jobbade honom nästan bara i skritt. Men han är ju faktiskt inte riden sedan tävlingen i lördags så att han kändes lite stel och hård är inte jättekonstigt egentligen. Det blev iallafall mycket skänkelvikningar, öppna, sluta, övergångar samt flytta framdelen och bakdelen. Förhoppningsvis gav det resultat och att han är mer lösgjord imorgon, men det återstår att se. Sedan blev det stretching som vanligt innan han fick gå ut i hagen!

Förutom stallet har jag jobbat mellan 09.30-17, jag skulle egentligen slutat 18 men eftersom det är sportlov är det lite mindre att göra på jobbet än vanligt så vi var klara tidigare. Kvällen har i stort sett bara spenderats i soffan och jag är nästan lite förvånad över att klockan är så lite, haha.

Imorgon blir det samma upplägg som idag, men jag ska försöka vara i stallet lite tidigare så jag hinner släpa fram bommar att jobba över. Sedan blir det jobb som vanligt och efter jobbet har jag inget inplanerat - skönt!

Två från idag.

  • Postad i: Vardag

Gillar