Lugn helg

Den här helgen har varit väldigt lugn och jag känner att det är precis vad jag har behövt för att bearbeta det som hände tidigare i veckan. Det känns självklart fortfarande väldigt tungt men det enda vi kan göra nu är att blicka framåt och börja kolla efter en ny häst. Däremot skyndar vi lite långsamt och ska inte köpa första bästa häst som vi hittar. Men min plan och förhoppning är iallafall att det ska stå en häst i boxen i juni. Vet ni någon fin häst som är till salu, kommentera gärna! 

Både igår och idag har jag och mamma varit en sväng till stallet för att kolla på nationella tävlingarna, det har varit en hel del fina ekipage som har hoppat och jag blev inte direkt mindre ridsugen efter att ha varit där och kollat.. När tävlingarna var slut åkte vi till Stadium för att kolla på skor. Jag har nämligen köpt ett gymkort för att hålla igång nu när jag inte rider något så jag behöver ett par skor att träna i. Det var tre för två erbjudande på skor så jag fick med mig två par skor och mamma ett par. Det blev ett par att träna i och sedan ett par vardagsskor, alltid bra att ha!

Nu under kvällen har jag och Mattias ätit middag på Vezzo (mums) och nu börjar det snart bli dags att hoppa i säng. Hoppas ni har haft en bra helg!

Gillar