Lördag eller söndag?

Idag har det varit en väldigt seg dag som aldrig verkar ta slut. Klockan ringde alldeles för tidigt imorse med tanke på att det blev en ganska sen kväll igår. Eller ja, allt är ju relativt. Men för mig som är kvällstrött kändes 23-23.30 väldigt sent, haha. Jag var på plats i stallet strax efter 07 och började med att släppa ut "mina" hästar innan Chippen trimmades ute på ridbanan. Som tur var hann vi precis rida klart innan regnet kom!

Jag jobbade mycket med det vi har gjort på dressyrträningarna. Stöd på bettet, ytterbogarna på plats och sedan tempoväxlingar i trav och galopp. Förutom att det blåste storm och att Chippen var ganska ryckig med huvudet kändes det ändå ganska bra. Vi fick lite hemläxa från förra träningen att jobba med övergångar från galopp till skritt och det blir bättre och bättre men fortfarande sitter det inte helt hundra. Mycket svårare än vad det ser ut 😉

Imorgon väntar först en efterlängtad sovmorgon och sedan blir det antagligen en ganska lugn dag fram till att jag åker till stallet på eftermiddagen! 

  • Postad i: Vardag

Gillar