Lång dag på jobbet

Då var äntligen värsta dagen på jobbet för den här veckan avklarad och imorgon är det fredag, längtar! Jag jobbade mellan 10.20 till strax innan 21 idag och i princip all min energi är slut och kroppen skriker efter sängen. Men eftersom vi håller på att flytta och har mycket att göra i och med det så ska jag försöka hålla mig vaken en liten stund iallafall. Vi får väl se hur det går.

Innan jobbet gjorde jag klart stallet samt red Dumle. Det var konditionsträning som stod på schemat för honom idag och förutom att jag inte riktigt hittade något väg att galoppera en längre sträcka på gick det riktigt bra. Det blev en hel del galopp i allafall och lite svettig blev han faktiskt! Jag fick dock tips på en liten uppförsbacke som man kunde intervallträna i av en i stallet så den ska jag försöka hitta nästa gång det är dags för konditionsträning. Han har nämligen inte världens bästa ork, men det blir nog bättre!

På söndag blir vår första hoppträning och förhoppningsvis kommer vi att debutera på tävlingsbanan i slutet av september när det är hemmatävlingar, spännande!

Gillar

Kommentarer