Lång dag

Idag har det varit en riktigt lång dag på grund av att det är hemmatävlingar. Jag var i stallet 06:30 så att Chippen skulle få gå ut i hagen en stund innan dagens klass. Vid 16:30 åkte jag hem för att sedan en och en halv timme senare åka tillbaka för att hjälpa till att bygga om banan inför imorgon. Så nu är jag verkligen heeeelt slut.

Vi hoppade 1 meter idag och det gick helt okej, bättre än vad resultatet visar. Det blev 10 fel, ett stopp på hinder nummer sju där vi kom alldeles för stort (hade jag fått igenom en till halvhalt hade det förmodligen gått mycket bättre) och sedan fick vi med oss frambommen på sista hindret där vi kom lite nära. Men Chippen hoppade vattenmattan så jag är ändå nöjd! Både framridningen och framhoppningen var dock kaos med hästar överallt och en väldigt spänd Chippis, så det blev en del bockande. Men som tur är så är jag van vid rodeohästar och sitter ganska säkert i sadeln, haha.🤪 Förhoppningsvis är han iallafall lite lugnare imorgon nu när han har gått en klass idag.

Nu jag jag som sagt helt slut och ska alldeles strax gå och sova. I natt blir dessutom en timmes mindre sömn eftersom det blir sommartid, något jag inte ser fram emot 😴

Gillar

Kommentarer