Kylig morgon

Igår kopplade jag in motorvärmaren för första gången den här hösten och tur var det, för annars hade jag fått skrapa rutan imorse 😱 Det var några dagar förra veckan som det var minusgrader och frost i stallet på morgonen, men idag var första dagen med minusgrader hemma i Röbäck. Allt är verkligen så mycket smidigare på sommaren! Jag unnade mig en liten "sovmorgon" imorse och var inte i stallet för än strax innan 07. Jag skyndade mig att släppa ut hästarna när jag kom dit och sedan red jag ut en sväng i skogen med Chippen. Dock missbedömde jag min tidsplanering för dagen och hann därför bara rida en kortare tur på ca 30 minuter. Men det blev ändå en hel del trav och lite galopp. Chippen var riktigt pigg (antagligen på grund av att det börjar bli kallare ute) och skulle nästan bocka i galoppen, haha. Men annars skötte han sig bra!

När stallet var klart åkte jag vidare till gymmet och tränade 1 timme. Jag började med att springa en stund på bandet och sedan tränade jag både armar och ben. Jag hade verkligen velat träna oftare än vad jag gör, eftersom att det är viktigt att det inte bara är hästen som är vältränad. Men dygnet har tyvärr alldeles för få timmar. Så det får helt enkelt duga med 1 gång/vecka. Bättre än inget helt klart!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska bara ta det lite lugnt i soffan innan det är dags att sova. Planen är att vara i stallet klockan 06 imorgon bitti för att hinna rida ett lite längre ridpass innan jag börjar jobbet 09:30!

Gillar