Bloggsvacka

Just nu har jag ganska lite motivation till bloggandet, vilket till största del egentligen beror på att jag inte kan blogga från min dator då internet bara krånglar. Jag funderar lite på att köpa en ny dator under mellandagsrean om jag hittar någon till vettigt pris, annars vet jag inte hur jag ska lösa mitt internetproblem då det endast är min dator som krånglar!? Väldigt jobbigt.

Idag har det varit full rulle hela dagen. Jag var i stallet strax efter 07 och det blev ett ridpass i stora ridhuset för Dumle idag. Min plan var egentligen att rida ut idag men det var mulet och snö och blev därför ljust senare än vad jag hade tänkt. Så det fick bli ett pass i ridhuset. Jag hade iallafall hela ridhuset för mig själv, vilket var riktigt skönt. LYX om något! Till skillnad från ett vanligt ridpass tog jag gramanen idag och det gick faktiskt mycket bättre att jobba honom i galoppen. Så framöver blir det att rida med den, framför allt i galoppen! Eftersom det gick bättre att jobba honom i galoppen med gramanen blev det en hel del galopp idag, jobbigt tyckte Dumle men nu behöver konditionen och styrkan tränas upp inför nästa säsong.

Efter stallet åkte jag till jobbet och jobbade mellan 10.20-19.30. Egentligen skulle jag slutat kl 20 men vi blev klara tidigare, skönt! Nu ligger jag i soffan och kollar på Wahlgrens och ska snart sova. Imorgon är det äntligen fredag!

Gillar

Kommentarer