Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en bra helg i Skellefteå! Det har dock varit otroligt kallt så jag är glad över att jag tog med mig varma kläder. Imorse var det nämligen -8 grader (!!!) ute, brrr.. Jag red inte för än andra klassen idag och vi behövde därför inte kliva upp för än vid 07, skönt med en extra timmes sömn dessutom. Efter hotellfrukosten åkte vi till ridklubben där Chippen väntade. Han var lite grinig över att inte gå ut i hagen och bet mig i fingret, haha. Tur han är söt ändå.

Vi hoppade en 1.10 idag och dagens runda var inte riktigt lika bra som igår men jag är nöjd. Resultatet blev två nedslag i grunden som egentligen lika gärna hade kunnat legat kvar. Det var några ganska svåra vägar idag och dessutom var inte underlaget det bästa på kortsidorna, utan väldigt djupt och tungt. Efter att ha analyserat rundan så har jag kommit fram till att jag hade lite sämre galopp än igår och sedan tror jag även att han var lite trött. Han hoppade trots allt två klasser igår och har sovit borta. Men annars kändes det bra och det var ju bara våran fjärde tävling tillsammans! Nu laddar vi om inför hemmatävlingen nästa helg!

Nu ska jag duscha och sedan gå och lägga mig, imorgon är det måndag igen. Lite längre helg hade jag inte tackat nej till.

Gillar