Helg och midsommar

Då var den här arbetsveckan avklarad och nu är det midsommar och långhelg, riktigt skönt! Det blir dock bara en lugn midsommar för min del då jag ska släppa ut Peppe hela helgen, men om jag ska vara ärlig föredrar jag det faktiskt mer än att vara ute och festa! Tyvärr har sommarvärmen försvunnit helt och hoppet om fint väder i helgen är inte så stort. Håller tummarna på att värmen kommer tillbaka lagom till min semester om 2 veckor!

Idag jobbade jag till 16.30 och efter jobbet åkte jag till stallet. Peppe fick vila idag (och även igår) då jag maskade honom i tisdags efter att jag hade ridit. Egentligen var planen att låta honom gå några minuter i skrittmaskinen idag men eftersom det regnade ute och hade gjort det större delen av dagen kändes det lite taskigt, så han fick helt enkelt vila. Jag pysslade istället om honom och stretchade som vanligt!

Imorgon ringer klockan 07.30 och då ska jag upp för att släppa ut Peppe. Han får gå ut lite senare nu när det är helg och jag får 1 timmes sovmorgon, det ska bli skönt! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda!

Gillar