Helg!

I veckan har jag bloggat väldigt dåligt, men ibland kommer livet emellan. Den här veckan har gått så himla fort så jag har knappt hunnit med något annat förutom stallet och jobbet, haha.

Igår jobbade jag mellan 8-17, skönt att sluta "tidigt" efter en vecka med övertid och sena kvällar. Efter jobbet åkte jag till stallet och gjorde klart allt där. Tanken var från början att Peppe skulle gå i skrittmaskinen medan jag fixade allt men eftersom han knappt gick att hantera när jag tig in honom från hagen fick jag helt enkelt lägga dom planerna på is. Han hade förmodligen varit mer i luften än på marken.

Imorse åkte jag till stallet ganska tidigt för att rida innan tävlingarna som är i helgen drog igång. Det var dock fler än jag som tänkte så och jag vet inte hur många vi var när jag hoppade upp på honom. Men efter en stund blev det lugnare, skönt! Jag skrittade ca 30 minuter på långa tyglar och han skötte sig oväntat bra. På måndag ska han börja jobbas i skritt och sedan i slutet av veckan börjar vi nog trava!

  • Vardag
  • Nära Umeå

Gillar