Första maj

Tiden går verkligen så himla fort just nu. Det är redan första maj och inte alls länge kvar till sommaren. Samtidigt känns det som att det nyss var mars? Hänger inte riktigt med i svängarna känns det som, haha.

Idag har det varit en väldigt lugn dag som började med sovmorgon (älskar röda dagar) och sedan fram till att jag och Mattias åkte till stallet vid 14-tiden låg jag och vilade i soffan. Med andra ord har det inte varit en särskilt produktiv dag idag. Chippen hade en välförtjänt vilodag idag så vi fixade bara alla vanliga sysslor och sedan tog jag in hästarna. Eftersom Chippen inte skulle ridas passade jag på att pyssla om honom lite extra och Mattias var snäll och mockade hagen. På vägen hem blev det ett stopp på Hemmakväll för att köpa godis!

Igår var det en ganska lång dag och jag var inte hemma för än efter 19. Efter jobbet trimmade jag Chippen på hoppbanan. Jag la ut några travbommar som Chippen fick jobba över. Nu när det går att börja rida ute igen och det alltid står hinder på ridbanan ska jag försöka bli lite bättre på att trava bommar, det är ju faktiskt väldigt nyttigt! Chippen skötte sig iallafall helt okej igår. Han blev lite stark och hård i munnen men förhoppningsvis slappnar han av mer och mer efter varje ridpass på ridbanan!

Imorgon väntar utsläpp av hästarna och sedan ska Chippen trimmas i ridhuset. Det ska nämligen regna resten av helgen typiskt nog. Varför är det nästan alltid dåligt väder när man är ledig?

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh så fin han är!
nouw.com/johannagrahn