Förkyld

Då börjar onsdagen lida mot sitt slut och halva arbetsveckan är avklarad. Skönt! Jag har dock åkt på en riktig förkylning och har noll energi och huvudet känns bara som en stor degklump. Det hade varit skönt att vara hemma från jobbet någon dag för att vila upp sig, särskilt eftersom jag ska tävla på lördag. Men jag känner mig nästan tvungen att vara på jobbet eftersom vi redan är en person kort och jag vill inte lämna den andra i sticket. Jag har alldeles för hög arbetsmoral för det.

Imorse var jag iallafall i stallet strax efter 06. Jag släppte först ut hästarna och sedan red jag ett pass i ridhuset på Chippen som gick allt annat än bra. Men det var nog mest på grund av att jag var så matt i kroppen av förkylningen och inte orkade rida ihop honom ordentligt, eller rida alls för den delen. Det kändes som att jag bara satt och åkte häst och det fungerar inte på Chippen. Nya tag imorgon och då hoppas jag på att jag har mer ork i kroppen!

Bild från igår när det var jättefint väder!!! Nu har det tyvärr börjat snöa igen och det verkar som att det ska snöa en hel del fram till nästa vecka 😩

Gillar