Fantastic beasts

Idag var jag och Mattias på bio och såg Fantastic beasts and where to find them. Vi hade egentligen tänkt se den redan igår men då fanns det bara dåliga platser kvar så vi bestämde oss för att se den mitt på dagen idag istället. Filmen var iallafall riktigt bra och jag rekommenderar er verkligen att se den!

Efter bion åkte vi till stallet och eftersom i princip all snö har försvunnit så passade jag på att mocka hagen innan jag red Peppe. Det gick dock inte lika lätt att mocka som jag trodde, bajset var fastfruset i isen och det hade hunnit bli mörkt ute så jag såg knappt något. Men lite mindre bajs är det iallafall i hagen så när vi får en ny hage om några veckor är det inte lika mycket bajs att ta bort, det känns skönt! Sedan skrittade jag Peppe en stund i ridhuset och det gick bra. Han är fortfarande lite tjock i benet efter lymfangiten så han får skritta någon dag nu och sedan får vi se om jag kan börja trava med honom i slutet av veckan. Hoppas på det bästa iallafall!

Just nu ligger vi i sängen och kollar på The flash och har precis tryckt i oss en ben&jerry, ett väldigt bra avslut på helgen måste jag säga!

Gillar