Erik-träning dag ett

Nu har jag ganska precis kommit hem från stallet och Erik Berggren träningen dag ett. Precis som vanligt var det lite mer kontrollövningar idag och imorgon skulle jag gissa på att det är lite mer banhoppning. Det var fokus på sitsen, kontroll och anridning idag. Vi skulle ta ett hinder i taget och även på linjerna skulle vi göra halvhalt och sedan en ny anridning. Väldigt nyttigt för mig som har blivit lite osäker nu när Dumle har hållit på att stanna en del och jag inte riktigt vet hur jag ska rida. Men man brukar ju säga att det tar upp till ett år att lära sig hästen, så det det är bara träning träning och mer träning som gäller. 

Jag är iallafall nöjd över dagens träning och den var väldigt nyttig. Jag hoppade av med en bra känsla och imorgon skulle vi fortsätta på samma spår som idag, så det blir bra att nöta ännu lite mer. Ser fram emot imorgon och då ska jag försöks rida ännu lite bättre!

Här är iallafall en film från dagens träning där ni kan se övningarna lite mer, jag är nämligen alldeles för trött för att förklara på ett vettigt sätt. Nu börjar klockan bli mycket och jag ska gå och lägga mig. Klockan ringer relativt tidigt imorgon, jag rider inte för än 11 imorgon men innan träningen ska Dumle få gå ut i hagen en stund och jag ska fixa boxen och allt annat så det är klart!

Gillar