En förmiddag i stallet

Så skönt med lördag och helg! Morgonen/förmiddagen spenderades i stallet där jag började med att släppa ut hästarna i min haggrupp och sedan red jag Chippen en sväng i skogen. Det blev bara en lugnare tur i skritt och trav idag efter gårdagens markarbete. Sammanlagt blev det en ridtur på drygt en timme med mestadels skritt och innan vi vände hemåt fick Chippen skritta några vändor i en mindre backe i sandtaget. Som tur var hann vi precis rida klart innan regnet kom!

Efter att jag hade ridit rensade jag broddhålen och satte dit broddpluggar, så jag hoppas att dessa sitter kvar så att slipper rensa hålen igen när det är dags för att sätta dit broddar! Men jag hoppas att det dröjer några veckor tills dess 😉 Sedan fixade jag såklart boxen, mockade hagen och smörjde lite saker innan jag åkte hem. Så nu är några av helgens måsten avklarade, skönt!

Nu har jag hunnit vara hemma några timmar och resten av dagen har jag faktiskt inga planer. Det är väldigt tråkigt väder ute så troligtvis kommer den spenderas inomhus i soffan framför TVn!

Gillar