Fin häst och onödigt nedslag

Precis som igår hoppade vi en 110 idag. Vi kommer att stanna på den här höjden ett tag tills vi känner oss redo för att ta steget upp till 120, men det blir nog inte för än i vår/sommar. Nu väntar två tävlingar till och sedan är det vinterträning som gäller. Vi skyndar lite långsamt!

Igår red jag en avd b men eftersom det kändes så bra red jag en avd a idag, han är ju ingen unghäst så då kan vi lika gärna rida vanliga klassen trots att vi endast tar det som träning. Han kändes fin på både framridningen och framhoppningen och precis som igår gick jag in på banan med en bra känsla. Jag tycker nästan att rundan idag var bättre idag, vi fick ett bättre flyt och det kändes väldigt lätt. Tyvärr fick vi ett väldigt onödigt nedslag i grunden då jag missbedömde distansen lite mellan två hinder så det blev lite trångt, hade jag bara tagit tillbaka honom lite hade han förmodligen inte rivit men det är sånt som händer. Så fyra fel idag också. Men som man brukar säga - man lär sig av sina misstag! Resten av banan var iallafall väldigt bra, Dumle var fin och hoppade bra. Film kommer senare!

Nästa tävling blir i Skellefteå vecka 43!

Bild från igår. Det var första gången jag knoppade sedan jag jobbade hos Niklas vilket är 2 år sedan men om jag får säga det själv så tycker jag att dom blev ganska bra ändå!

Gillar