Det blev vinter..

Vintern har tagit sig till Umeå och jag är redan less. Snö och minusgrader har dagen bjudit på och det var så fruktansvärt kallt ute när jag var i stallet efter jobbet. Det var nog bara -3 grader men det kändes som minst -10, brr. Chippen har inga broddar ännu. Men än så länge är det inte halt i hagen så jag tänkte avvakta med att brodda någon dag till eftersom jag helst vill tävla utan broddar i helgen. Så jag håller tummarna på att vädret är på min sida resten av veckan!

Jag gick hem lite tidigare från jobbet idag. Måste passa på att använda upp min flex innan fredag då jag byter anställningsavtal och inte längre kommer ha det lika bra som jag har haft. Så jag gick hem vid 15:30 och åkte direkt till stallet. Chippen fick en vilodag idag, skrittmaskinen är ju tyvärr helt oanvändbar för tillfället så han fick vila helt och bara gå i hagen. Väldigt tragiskt att detta är en av Norrlands största ridanläggningar men vissa saker saker sköts så dåligt så att man blir alldeles matt. Det verkar tyvärr aldrig bli någon förbättring heller. Men det blir väl så när det är konservativa människor som bestämmer. Nu blev det mycket gnäll i det inlägget, men ibland behövs det 😜

Imorgon är det onsdag och jag jobbar mellan 07-16. Chippen vilar imorgon också men troligtvis blir det en kortare promenad iallafall!

Gillar