Bästa starten på dagen

Imorse var jag tröttare än tröttast, men trots noll energi var det bara att kämpa sig upp ur sängen och åka till stallet. Idag stod uteritt på schemat för Dumle, såå himla skönt att det inte är kolsvart på morgonen längre och att det faktiskt går att rida ut på morgonen. Snart är det ljust dygnet runt, längtar!

Efter lite om och men bestämde jag mig för att rida i skogen istället för på slätten, Dumle är inte riktigt "tågsäker" så jag vill helst inte rida där ensam ifall det skulle komma ett tåg. Det är tyvärr lite sämre underlag i skogen då ridvägen inte underhålls särskilt bra men det gick ändå helt okej att rida på. Det var oplogat (som vanligt) så det blev lite gratis konditionsträning. Dumle tyckte iallafall att det var riktigt roligt att racea i skogen och ville helst springa i full fart. Så jag hade fullt sjå med hålla i honom samtidigt som jag gled runt i sadeln med täckbyxorna, haha. Är inte ett särskilt stort fan av att rida med täckbyxor men vad gör man inte för att inte frysa ;-)

Eftersom vi ska hoppträna för Erik Berggren imorgon och på lördag red jag varken särskilt länge eller hårt med tanke på att underlaget var ganska tungt. Sammanlagt blev det nog en tur på 40 minuter med ändå ganska mycket galopp så han skulle få springa av sig lite överskottsenergi!

Nu blir det Wahlgrens värld och sedan kallar sängen. Imorgon är det äntligen fredag!!

Gillar