Banträning och söndagsjobb

Precis som vanligt har det varit full rulle hela dagen idag. Klockan ringde redan vid 06 och en halvtimme senare var jag på väg till stallet. Jag hade tänkt ställa Chippen i skrittmaskinen direkt på morgonen men det blåste verkligen storm ute så han fick stå inne och äta på sitt morgonhö istället. Han kan ju vara lite lätt i baken ibland och jag vill inte riskera att han ska göra illa sig.

Idag var det banträning som ett genrep inför våra nationella hemmatävlingar nästa helg. Eftersom jag jobbade idag trodde jag först att jag skulle missa banträningen men som tur var så var den på morgonen. Så efter att vi hade byggt fram banan hoppade jag upp på Chippen och började rida fram strax före klockan 9. Det har dock lagts in ny sand i ridhuset den här veckan så framridningen och framhoppningen var mer eller mindre som en sandstrand. Men förutom det tunga underlaget så kändes Chippen fin! Inne på banan fick vi faktiskt till en ganska bra runda. Det blev ett ner där jag lät honom rinna iväg lite grann. Men det känns som att det börjar gå åt rätt håll!

Efter att jag hade hoppat fick jag skynda mig att göra iordning honom eftersom att jag började jobba klockan 11. Väldigt segt att jobba med tanke på att det trots storm var väldigt fint väder ute. Men lite extra pengar tackar man aldrig nej till!

Gillar