Årets första hoppträning!

Idag var det äntligen dags för årets första hoppträning! Egentligen skulle vi träna för Eva förra söndagen men då hade hon tyvärr blivit sjuk, men idag blev det träning! Jag vet inte om jag har skrivit det men jag sa upp min plats på tisdags-träningarna tidigare i vintras då jag tyckte att det blev lite för tufft för Chippen, särskilt när det har varit tävling lördag-söndag. Det känns även skönt att slippa sälja platsen dom gångerna man inte kan vara med. Så planen framöver är att träna för Eva på lördagar och sedan någon gång när det passar träna på tisdagar för Camilla!

Chippen var iallafall otroligt pigg på dagens träning. Inte särskilt konstigt med tanke på att vi bara har hoppat tre/fyra gånger sedan november. Det är självklart roligt att han är pigg och glad, men samtidigt ska han lyssna på mig och inte göra som han själv vill. I början av träningen drog han iväg ganska mycket efter hinderna, men det blev bättre ju mer vi hoppade och på slutet var han i stort sett kontrollerbar. Det svåra med Chippen är dock att han gärna krullar ihop sig innan hinder vilket gör det svårt att se avståndet eftersom han då tappar den ärliga bjudningen. Så att få upp huvudet på honom är verkligen något jag måste tänka på inför varje hinder. Men annars är jag nöjd över träningen. Film finns på min instagram @lindasoderholms om ni vill kika!

Innan träningen idag var jag även och gymmade. Det blev inget jättehårt pass men 20 minuter på crosstrainern och sedan bli ben- och armövningar. Så jag känner mig ganska nöjd över dagen. Nu ska jag ta en powernap innan det är dags att börja med middagen!

Gillar